Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Senior Accountmanager

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Eindhoven

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Als Accountmanager bij Boels doe je het volgende:

Bij Boels Industrial zijn we gespecialiseerd in tijdelijk licht-, lucht-, of stroomvoorzieningen, gereedschap, hef- en hijsmaterialen én lasmachines voor de grotere industriële industrie. Naast het leveren van producten en materialen voeren we ook projectmanagement uit bij klanten op locatie. We doen de werkvoorbereiding, installeren de huurmaterialen en zorgen ervoor dat onze klant 24/7 door kan.

Binnen ons enthousiaste team is er ruimte ontstaan voor een nieuwe collega in de rol van Accountmanager waarbij het jouw doel is om Boels Industrial verder op de kaart te zetten in regio tussen Eindhoven en Roermond. Jij wordt HET gezicht van Boels Industrial en bent dagelijks onderweg om projecten te gaan bezoeken. Je spreekt de uitvoerders en projectleiders van verschillende partijen, geeft advies op maat en sluit deals op locatie. Doordat jij vaak jouw gezicht laat zien bouw jij jouw eigen netwerk op en bereid deze uit. Daarnaast heb je een actieve rol om projecten vroegtijdig in kaart te brengen en de juiste contactpersonen voor deze projecten samen met jouw collega’s te benaderen. Op deze wijze ben jij altijd tijdig aangesloten om nieuwe verhuringen te realiseren. Voor deze rol zijn wij echt op zoek naar een collega die Boels Industrial kan helpen te laten groeien door middel van het neerzetten van een strategie, daarna acquisitie en aansluitend het relatiebeheer in de industriële sector maar ook andere markten met ons durft aan te boren.

Ieder bezoek is voor jou ook een commerciële kans die jij weet te pakken. Verder durf jij advies te geven, bezoek je kantoren, weet jij een latente behoefte te creëren, maak jij klant analyses en is (koude) acquisitie geen enkel probleem voor jou! Als accountmanager in de regio Noord-Brabant werk je nauw samen met jouw collega accountmanagers maar ook met de vestigingsmanagers, regiomanagers en de districtsmanager, zodat we samen het maximale kunnen bereiken!

Dit krijg je van ons:

  • Een bruto maand salaris én een aantrekkelijke bonusregeling.
  • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om max. 5 dagen bij te kopen);
  • Pensioenregeling, laptop, smartphone, auto van de zaak en evt. thuiswerkvergoeding;
  • Korting op je fitnessabonnement, deelname aan het fietsplan of op een weekendje weg.
  • Huren bij Boels met personeelskorting.

Wil jij succesvol zijn als Accountmanager bij Boels?

Dan neem je het volgende mee:

  • Minimaal HBO werk- en /of denkniveau;
  • Minimaal + 5 jaar relevante werk ervaring in een sales buitendienst functie in de verhuur, bouw of industriële sector;
  • Interesse en affiniteit met techniek, bereid je deze eigen te maken;
  • Kennis en ervaring met Salesforce is een pre;
  • Als eigenschap dat je graag adviseert, verbindt en denkt in mogelijkheden en kansen, een hands- on mentaliteit, waarbij targets geen enkel probleem zijn!