Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Senior Adviseur Learning en Development

Werkgever:Koenen en Co
Plaats:Waalre

HLB Witlox Van den Boomen, PKF Wallast en Koenen & Co zijn rond de zomer samengegaan en hebben gezamenlijk zeer ambitieuze plannen. Zo’n 1100 gepassioneerde collega’s, van Maastricht tot en met Amsterdam, ondersteunen het hele jaar door zo’n 10.000 ondernemers in het bouwen aan de toekomst middels bedrijfseconomische, fiscale, juridische, ESG en ICT advisering en accountancy diensten. Hiermee zijn we een toonaangevende top-10 speler in Nederland met sterke focus op groei en innovatie. Als kennisorganisatie is ontwikkeling van onze medewerkers een van de belangrijkste speerpunten. Vanuit jouw rol als Senior Adviseur Learning & Development kun je hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

Jouw rol

We bouwen aan een lerende organisatie waarin we het lerend vermogen van onze professionals, teams en de organisatie versterken. Dit doen we door te investeren in het vakmanschap en de persoonlijke ontwikkeling van onze professionals. Als Senior Adviseur L&D werk je aan alle inhoudelijke facetten van trainingen en leertrajecten. Je richt je je voornamelijk op de volgende werkzaamheden:

Invullen en ontwikkelen van ontwikkelprogramma’s

Momenteel ontwikkelen we een strategisch ontwikkelprogramma in lijn met de organisatiestrategie en behoeften van medewerkers. Dit beleid geeft de kaders weer waarbinnen we leren en ontwikkelen onze nieuwe organisatie gaan vormgeven. Het staat voorop dat leren en ontwikkelen één van de belangrijkste onderdelen is van de HR strategie. Jouw rol is het mede invulling geven aan dit beleid en de implementatie hiervan door het opzetten van organisatie brede en doelgroep specifieke leerlijnen. Je houdt overzicht over de verschillende opleidingsactiviteiten en je hebt over de organisatie van deze activiteiten contact met externe partijen.

Leer- en ontwikkeladvies

Je bent een vraagbaak voor managers en teams ten aanzien van ontwikkelvragen. Je werkt samen en in verbinding met mensen uit onze organisatie en bent vindingrijk in het aandragen van oplossingen die het beste aansluiten bij de ontwikkelbehoefte. Belangrijk daarbij is dat je in staat bent om een goede analyse te maken van de vraag om zo in kaart te brengen of er daadwerkelijk sprake is van een ontwikkelvraag. Je weet daarbij de verwachtingen goed te managen.

Je zorgt voor het selecteren van de beste (digitale) aanpak en bijbehorende tools en zorgt voor het ontwikkelen van didactische en innovatieve oplossingen voor leervragen. Je werkt aan een toegankelijk en aantrekkelijk LMS dat ondersteunend is aan het leer- en ontwikkelbeleid.

Projectmanagement

Tot slot ben je kartrekker en/of deelnemer van project- en werkgroepen binnen de organisatie die betrekking hebben op leren en ontwikkelen. Je hebt een verbindende en vormende rol. Zo ben je bijvoorbeeld betrokken bij projecten op het snijvlak met HR, zoals onboarding of leiderschapsontwikkeling.

Je team

Je wordt onderdeel van een enthousiast en professioneel HR team met ca. 25 collega’s. Je werkt nauw samen met je collega Adviseur Learning & Development, de HR projectmanagers, HR adviseurs en de projectcoördinator. De sfeer is informeel, gemoedelijk en persoonlijk. We zijn betrokken en ondernemend.

Je bent flexibel in je werkplek op één van onze kantoren of thuis. We verwachten dat je twee keer per week aanwezig bent op ons kantoor in Waalre (omgeving Eindhoven).

Dit heb je

– Je hebt een onderwijskundige of opleidingskundige achtergrond op HBO/WO niveau;

– Je hebt minimaal 8 jaar werkervaring in een soortgelijke rol, bij voorkeur binnen de zakelijke dienstverlening;

– Je bent adviesvaardig, initiatiefrijk, organisatiesensitief, analytisch en kan goed samenwerken;

– Je hebt ervaring met ontwikkelen van (blended) leeroplossingen;

– Je hebt kennis van de laatste (technologische) trends en ontwikkelingen op jouw vakgebied;

– Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Dit krijg je

– Goed salaris, zoals dat hoort bij jouw functie en ervaring.

– 30 vakantiedagen en geen verplichte vrije dagen. Daarnaast de mogelijkheid tot het bijkopen van twee weken extra verlof.

– Ontspannen werken in een platte, open sfeer zonder pakkencultuur.

– Gezonde werkdruk met de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil. Want wij geloven erin dat er meer is dan werk alleen.

– Ons vitaliteitsprogramma FIT, dat je in staat stelt te komen tot de beste versie van jezelf.

– Een dynamische en veranderende werkomgeving waarin jouw inbreng wordt gewaardeerd.

– Laptop, iPhone en de inrichting voor je thuiswerkplek.

– Auto van de zaak of vergoeding van reiskosten, mobiliteit en onkosten.

– Goede pensioenregeling en kosteloze arbeidsongeschiktheidsverzekering.

In de rol van Senior Adviseur Learning & Development krijg je de ruimte voor professionele ontwikkeling en groei. Samen houden we op elk moment in jouw carrière oog voor wat jíj wil.

De kracht van drie merken die samengaan als één

– Grote diversiteit aan klanten

– Digitale slagkracht, zodat jouw dagelijkse werk nog leuker wordt

– De breedte en diepte die je verwacht van een top 10-kantoor

– En de voordelen van een persoonlijk kantoor. Bij ons ben je nooit een nummer!

Heb jij de ervaring en de passie om leren en ontwikkelen binnen onze organisatie naar een hoger niveau te tillen? Solliciteer dan nu en word een belangrijk onderdeel van ons team!