Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Verpleegkunde – met kennis GHZ en GGZ

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Limburg

Wij zijn op zoek naar een energieke docent Verpleegkunde met ervaring in de Gehandicaptenzorg en GGZ.


Wat ga je doen als docent verpleegkunde?
Als docent verpleegkunde help je studenten met het beheersen en verbeteren van hun kennis en vaardigheden op het gebied van verpleegkunde. Je staat voor de klas en houdt je bezig met het voorbereiden en verzorgen van lessen op mbo-niveau 2, 3 en 4. Je begeleidt studenten, voert je eigen administratie (aanwezigheid, cijfers) en woont overleggen bij. Samen met een team van collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het onderwijs.
Je komt te werken bij het Gilde Zorgcollege op de locatie Dr. H. van der Hoffplein 1 in Geleen.
Kijk voor meer informatie over deze vakscholen op: Gilde Zorgcollege

Jouw talent en ambitie
Je bent een HBO-verpleegkundige die de opgedane praktijkervaringen in de Gehandicaptenzorg en GGZ met passie over kan brengen aan onze BOL-studenten óf je bent bevoegd docent Verpleegkunde / Zorg & Welzijn. Je wil niets liever dan onderwijs verzorgen en onze studenten op school en tijdens de beroepspraktijkvorming begeleiden.

En verder heb je:

• praktijkervaring op verpleegkundig gebied;
• werkervaring in een klinische setting;
• deskundigheid op het gebied van anatomie & pathologie;
• sterke affiniteit met (middelbaar beroeps) onderwijs en de zorgsector;
• vaardigheid in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken;
• het in je mars om op gevorderd niveau kennis en kunde over te dragen.

Wij zijn Gilde Opleidingen
Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op www.gildeopleidingen.nl.

Ons aanbod
Het betreft een functie met een omvang van 0,8 à 1 fte. Wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar. De gewenste startdatum is 1 augustus 2019.  Het salaris is ingedeeld in schaal LB cao-mbo, aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao.

Meer weten?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Thea Renneberg, teammanager Zorg & Welzijn, via telefoonnummer +31 6 58089073 . Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar: solliciteren@rocgilde.nl.

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv uiterlijk 31 mei 2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Datum gesprekken
De gesprekken vinden plaats op 11 juni en 13 juni 2019 in de ochtend.

Wij werken niet met externe partijen voor het invullen van deze vacature.