Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Trainer GO studiebegeleiding

Werkgever:Gilde Opleidingen
Plaats:Limburg

Ben jij die enthousiaste collega met kennis en ervaring op het gebied van studievaardigheden? Zie je het als een uitdaging om studenten naast het reguliere programma trainingen studievaardigheden te geven?

Met GO Studiebegeleiding spelen we in op de behoefte van studenten aan extra ondersteuning bij studeren en studievaardigheden. Hierbij helpen we de studenten bij het verbeteren van hun studievaardigheden om hun toekomstig leren te vergemakkelijken en te verbeteren. 

Wat ga je doen als trainer studiebegeleiding?

Als trainer GO studiebegeleiding geef je trainingen om de studievaardigheden van studenten te verbeteren. Denk hierbij aan thema’s als “plannen en organiseren”, “leren leren”, “presenteren” en “samenvatten”. Allemaal vaardigheden die belang zijn in het leren van studenten. Samen met je collega- trainers verzorg je trainingen aan studenten van verschillende sectoren en niveaus en mogelijk ook bij toeleverende scholen. Werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de middagen. Van jou wordt verwacht dat je (minimaal) twee middagen beschikbaar bent (en dus geen lessen hebt).

Je werkt op diverse locaties in Noord -en Midden Limburg.

Jouw talent en ambitie

Je bent proactief, innovatief en oplossingsgericht en je vindt het leuk om het beste uit studenten naar boven te halen! Je kunt goed samenwerken en je wilt samen met je collega- trainers helpen om GO studiebegeleiding tot een nóg groter succes te maken! 

En verder heb je:

 • affiniteit met MBO-ers van verschillende niveaus;
 • ervaring in (studie)begeleiding;

 • ervaring in het toepassen van diverse (digitale) didactische methoden en technieken;
 • een stimulerende en motiverende houding ten opzichte van studenten; 
 • ben je bereid om trainingen te volgen.

  Wij zijn Gilde Opleidingen

  Jonge talenten ontwikkelen tot vakmensen met een stevige basis voor de toekomst. Het is een prachtige missie waar we bij Gilde Opleidingen met veel toegewijde professionals aan werken. Ruim 1.100 medewerkers, ieder vanuit z’n eigen vakgebied. Samen maken we het verschil voor de mbo-talenten van nu, de vakmensen en wereldburgers van morgen. Meer dan 10.000 jongeren en volwassenen volgen bij ons een studie of cursus, op één van onze locaties in Noord- en Midden-Limburg. Voor meer dan 140 mbo-opleidingen kunnen zij bij ons terecht. Leer ons beter kennen op +31 174 930 236 C316FD4B76DB75AC6" unselectable="on" target="_blank" tabindex="0" _anta_iscloseoverlay="false" href="http://www.gildeopleidingen.nl" _anta_dataid="AA679A074DCCA92991DB8C856971EA3E" rel="noopener">www.gildeopleidingen.nl 

  Ons aanbod

  Het betreft een functie met een omvang van 0,1 à 0,2 fte. Wij bieden je een contract voor de duur va 1 jaar. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo aangevuld met 8% vakantietoeslag en een volledige 13e maand. Verder bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform ons eigen arbeidsvoorwaardenreglement. Je komt in dienst bij Gilde Contract. 

  Meer weten?

  Heb je nog vragen of wil je meer weten over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Chantal Kleuters, onderwijskundige, via telefoonnummer 

  +31 6 58089083

   . Mocht je vragen hebben over de sollicitatieprocedure of problemen ervaren bij het online solliciteren, mail dan naar:

  solliciteren@rocgilde.nl

    

  Reageer!

  Ben jij de juiste kandidaat? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en CV uiterlijk 5 juni 2019 in te sturen via de Actieknop Solliciteren.

  Datum gesprekken

  De gesprekken vinden plaats op 13 juni 2019.