Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Management Assistant Opleidingen m/v in Eindhoven

Werkgever:Secretary Plus
Plaats:Eindhoven

Beschrijving


Voor een organisatie in Eindhoven, zoeken wij een Management Assistant voor 24-32 uur per week. Je draagt zorg voor de organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning van de opleidingen.


Je bent verantwoordelijk voor o.a. de volgende werkzaamheden: het opstellen van besluiten- en actielijsten, het afhandelen van correspondentie in zowel het Nederlands als het Engels, het doorgeven van verzoeken van derden aan de juiste persoon, het voorbereiden en organiseren van vergaderingen en het bijhouden van werk- en vergaderdossiers en de jaarplanning.

Betreffende de organisatie van activiteiten ben je verantwoordelijk voor o.a. de voorbereiding, ondersteuning en verslaglegging daarvan. Denk hierbij aan het opstellen van draaiboeken, het bewaken van de planning en voortgang, het verzamelen en ordenen van informatie ten behoeve van activiteiten, het plannen van de werkzaamheden gedurende specifieke activiteiten en contact onderhouden met in- en externe relaties.

Functie-eisen


  • Een afgeronde MBO opleiding

  • Ervaring binnen internationale organisatie

  • Beschikbaar voor 24-32 uur per week

Wat wij bieden

Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. De schaal loopt maximaal tot €2.948,- o.b.v. 40 uur. Je gaat eerst in dienst bij Secretary Plus.