Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vacature: Ambitieuze secretaresse(s)

Werkgever:Secretary Plus
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Ben jij als secretaresse of assistant op zoek naar een nieuwe uitdaging (parttime/fulltime)? Houd jij ervan om de steun en toeverlaat te zijn van een manager of directieteam? Of ben jij juist de schakel binnen een organisatie of houd je meer&

Beschrijving


Ben jij als secretaresse of assistant op zoek naar een nieuwe uitdaging (parttime/fulltime)? Houd jij ervan om de steun en toeverlaat te zijn van een manager of directieteam? Of ben jij juist de schakel binnen een organisatie of houd je meer van een administratief takenpakket? Lees dan snel verder..


Vanuit Secretary Plus zijn wij te allen tijde vrijblijvend op zoek naar ambitieuze assistants voor onze opdrachtgevers in de omgeving van Eindhoven en 's-Hertogenbosch. Beschik jij over recente (secretariële, administratieve of organisatorische) werkervaring binnen één of meerdere vakgebieden?, namelijk:


  • Management ondersteuning

  • Human Resources, Logistics & Purchase

  • Marketing, Communicatie & PR

  • Legal & Finance

  • Sales

Dan komen wij graag in contact met jou om de mogelijkheden voor het vinden van een nieuwe uitdaging te bespreken.

Functie-eisen


Wij zijn vrijblijvend op zoek naar assistants met een vlotte, professionele en gedreven persoonlijkheid. Iemand die proactief is ingesteld en over een hands-on mentaliteit beschikt, goed in staat is om snel te kunnen schakelen, stressbestendig is en een dienstverlenende én flexibele houding hanteert. Herken jij je daarnaast in onderstaande functie-eisen? Vertel ons dan in jouw sollicitatie wat jouw toegevoegde waarde is voor ons en onze opdrachtgevers.


  • Afgeronde secretariële of administratieve opleiding op minimaal MBO-niveau 4;

  • Ten minste 3 á 5 jaar recente werkervaring in een secretariële functie binnen één of meerdere vakgebieden die bovenstaand zijn benoemd;

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal (zowel mondeling als schriftelijk);

  • Goede beheersing van de Engelse en/of Duitse taal is een grote pré;

  • Uitstekende kennis van het MS-Office pakket.

Wat wij bieden

Voor onze opdrachtgevers in de omgeving van Eindhoven en 's-Hertogenbosch zijn wij op zoek naar zowel parttime als fulltime assistants (24 tot 40 uur per week) waarbij je o.b.v. detacheren of werving- en selectie bij onze opdrachtgever in dienst treedt. Hierbij gaat het zowel om functies voor een tijdelijk als vast dienstverband.


Afhankelijk van jouw opleidingsniveau en opgedane werkervaring zijn diverse arbeidsvoorwaarden bij onze opdrachtgevers mogelijk. Denk hierbij aan een marktconform salaris variërend tussen de € 2400,- en € 3300,- o.b.v. een 40-urige werkweek, aangevuld met goede secundaire arbeidswaarden (afhankelijk van cao).


Hebben wij jouw interesse gewekt? Solliciteerd dan direct via de sollicitatiebutton!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze collega's Chantal, Nikkie & Susan via 040 - 296 09 75.