Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Huishoudelijke hulp thuiszorg parttime

Werkgever:Start People
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Ben jij sociaal ingesteld en wil je graag een bijdrage leveren aan het huishouden van de klant waardoor diegene nog zelfstandig kan blijven wonen? Dan ben jij misschien wel de thuishulp waar wij naar op zoek zijn. Jouw werkdag Je spring

Beschrijving


Ben jij sociaal ingesteld en wil je graag een bijdrage leveren aan het huishouden van de klant waardoor diegene nog zelfstandig kan blijven wonen? Dan ben jij misschien wel de thuishulp waar wij naar op zoek zijn.


Jouw werkdag

Je springt 's ochtends met goede zin op de fiets, op weg naar jouw eerste klant. Goedemorgen mevrouw de Boer, wat fijn om u weer te zien. Je gaat aan de slag en indien de klant zelf nog bepaalde taken op kan pakken werk je gezellig samen. Het valt je op dat mevrouw de Boer een beetje verward is vandaag. Straks gelijk maar even doorgeven aan haar contactpersoon en je coördinator.


In de middag ga je naar een invaladres, want jouw vaste klant is een weekje op vakantie. Waar je vanochtend nog hebt gewerkt bij een mevrouw op leeftijd, ga je nu naar een jongeman die vanwege een beperking het huishouden niet meer bij kan houden. Dat maakt het werk zo afwisselend!

In het leefplan lees je meer informatie over de klant en teken je de gewerkte uren af. Als de tijd er op zit geeft meneer aan hoe gelukkig hij is dat jij kon komen invallen en hij het fijn vindt als jij de volgende keer weer komt invallen. Kijk, daar doe je het voor!

Functie-eisen


Je bent iemand die goed luistert naar de wens van de klant en er voor zorgt dat de klant tevreden en gelukkig is. Ook kun je je eigen grenzen goed aangeven. Natuurlijk moet je het ook leuk vinden om huishoudelijke werkzaamheden te verrichten. Je bent sociaal, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken.

Wat wij bieden

Naast de leuke functie zijn er nog meer voordelen


  • Je kunt zelf jouw beschikbaarheid bepalen. Je bent minimaal 3 dagdelen beschikbaar, maar meer mag natuurlijk ook;

  • Je kunt doorgroeien naar een functie binnen de verpleging & verzorging of begeleiding. Actief Zorg heeft een eigen opleidingstak. Ook een functie op kantoor is mogelijk;

  • Je werkt dicht bij huis en krijgt een reiskostenvergoeding, ook als je met de fiets gaat;

  • Een ontzettend leuke personeelsvereniging waar je lid van kunt worden;

  • Een salaris tussen € 10,76 - € 13,45 per uur;

  • Je werkt op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur, op feestdagen vieren we feest en wordt er niet gewerkt!

  • Parttime

  • Onbepaalde tijd