Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Procesoperator | Printmachines | Drukkerij

Werkgever:Technicum
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Als procesoperator werk je fulltime volgens een ploegenrooster (twee of drie ploegen) samen met je collega's in een dynamisch productieteam en ben je zodoende verantwoordelijk voor de modernste digitale print machines, zoals onder andere de Durst

Beschrijving


Als procesoperator werk je fulltime volgens een ploegenrooster (twee of drie ploegen) samen met je collega's in een dynamisch productieteam en ben je zodoende verantwoordelijk voor de modernste digitale print machines, zoals onder andere de Durst Rho 500, Durst Rhotex HS, Durst P10-250. Het bedrijf is gelocaliseerd in Eindhoven.

Functie-eisen


Je hebt affiniteit met de grafische of sign industrie en MBO niveau. Een grote dosis inzet en een goed humeur. Je neemt je verantwoordelijkheid, hebt gevoel voor kwaliteit en weet dat te combineren met efficiëntie. Je bent bereid om jezelf te ontwikkelen. Je bent woonachtig in of rondom Eindhoven of bereid te verhuizen. Het is geen probleem om in ploegendienst te werken.

Wat wij bieden

Bij Technicum verdien je een goed salaris. We hebben ook een prima reis- en onkostenregeling, een pensioenregeling en een voordelige collectieve zorgverzekering. Ook kun je, als je dat wilt, opleidingen volgen voor rekening van Technicum. Als werknemer van Technicum profiteer je bovendien van diverse voordelen zoals korting op verzekeringen. Heb je jezelf bewezen? Dan behoort een vaste aanstelling ook tot de mogelijkheden.