Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Servicemonteur elektrotechniek

Werkgever:Technicum
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Je werkdag is nooit hetzelfde. Het ene moment los je een storing op, de volgende dag controleer je een installatie bij een groot bedrijf. Dan weer leg je een extra stopcontact aan of je voert inspecties en keuringen uit bij huurwoningen. Ook zorg je

Beschrijving


Je werkdag is nooit hetzelfde. Het ene moment los je een storing op, de volgende dag controleer je een installatie bij een groot bedrijf. Dan weer leg je een extra stopcontact aan of je voert inspecties en keuringen uit bij huurwoningen. Ook zorg je voor technische administratie in werkrapporten en verwerk je wijzigingen in tekeningen en schema's.


Je komt bij mensen thuis, maar je werkt onder andere ook in verzorgingshuizen en kantoren, De meeste tijd werk je zelfstandig, maar advies of helpende handen zijn er altijd.


Je staat paraat voor storingen en je zult eens per 7 weken ingeroosterd worden in de storingsdienst buiten de normale werktijden.

Functie-eisen


  • MBO 4 werk & denkniveau (Technische opleiding) is een pré

  • Relevante werkervaring van 7 jaar is een pré

  • Repressentatief en behulpzaam

  • Verantwoordelijkheidsgevoel + Beslissingen durven nemen

  • Analytisch / organisatorisch / planmatig / administratief

  • Woonachtig in de buurt van Eindhoven

  • Je bent fulltime beschikbaar

Wat wij bieden

Bij Technicum verdien je een goed salaris. We hebben ook een prima reis- en onkostenregeling, een pensioenregeling en een voordelige collectieve zorgverzekering. Ook kun je, als je dat wilt, opleidingen volgen voor rekening van Technicum.

Solliciteren? Klik hier