Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Servicemonteur Elektrotechniek | Installatietechniek

Werkgever:Technicum
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Ben jij een echte sleutelaar, ga je graag aan de slag en ben jij een talent in techniek? Op zoek naar een zelfstandige functie met afwisselend werk? Dan is deze functie echt interessant voor jou! Je zet jouw kennis en vaardigheden in zodat het geb

Beschrijving


Ben jij een echte sleutelaar, ga je graag aan de slag en ben jij een talent in techniek? Op zoek naar een zelfstandige functie met afwisselend werk? Dan is deze functie echt interessant voor jou! Je zet jouw kennis en vaardigheden in zodat het gebouw comfortabel en aangenaam is, dat is waarvoor jij met plezier op pad gaat!

Je lost vaak zelfstandig storingen op. Je voert ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit aan Elektrotechnische installaties of aan centrale verwarmings-, luchtbehandelings-, airco- en sanitaire installaties. Iedere dag ben jij het gezicht van bij bedrijven. Met jouw inzet behalen zij de beloofde rendementen met hun installatietechnische voorzieningen. Je bent veel onderweg omdat jij verantwoordelijk bent voor het oplossen van storingen, het maken van aanpassingen en het onderhouden en repareren van verschillende installaties.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je vertrekt van huis met je auto, lease auto of het openbaar vervoer en bent meestal om 8.00 uur op de werkplek. Je krijgt de informatie die je nodig hebt om op pad te gaan. Geen dag is hetzelfde voor jou! Elke keer ga je op een nieuwe uitdaging af en los je deze op! Je werkt op de manier die bij je past en aansluit bij jouw opleidingsniveau. Zo zorgen we samen voor werkplezier en natuurlijk uitdaging! Uiteraard krijg je de juiste gereedschappen en middelen om jouw vak goed te kunnen uitvoeren.


Het betreft een fulltime baan in de omgeving van Tilburg, Den Bosch, Nijmegen of Eindhoven

Functie-eisen


Als Service Monteur herken jij jezelf in de volgende zaken:


  • Je hebt een probleemoplossend denkvermogen;

  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden

Je hebt een afgeronde technische beroepsopleiding, bij voorkeur richting Elektro- of Installatietechniek;


  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;

  • Je hebt een probleemoplossend denkvermogen;

  • Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden;

Wat wij bieden

Een afwisselende baan in een prettige werkomgeving met volop mogelijkheden voor ontwikkeling. Wij geven jou de ruimte zodat je jouw persoonlijke ambities waar kunt maken. Technicum biedt uitstekende opleidingsplannen en doorgroeimogelijkheden zodat jij verder kunt!


  • Een uitstekend salaris vanaf €2600 o.b.v. 40 uur

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: werkkleding, koffer gereedschap, lunch/diner vergoeding, overwerktoeslag.

  • Volop kansen voor ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden

  • Lease-auto indien noodzakelijk voor werkzaamheden / opdracht

  • Een reiskostenvergoeding en/of 100% vergoeding voor het openbaar vervoer