Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Monteur | Buitendienst | Zonwering

Werkgever:Technicum
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Als fulltime monteur zonwering ben je samen met je team verantwoordelijk voor de onderhouds- en montageklussen door heel Nederland. Je team bestaat uit mede-monteurs en een assistent service- en montageplanner. Lijkt het je leuk om dit team

Beschrijving


Als fulltime monteur zonwering ben je samen met je team verantwoordelijk voor de onderhouds- en montageklussen door heel Nederland. Je team bestaat uit mede-monteurs en een assistent service- en montageplanner.


Lijkt het je leuk om dit team te versterken en als servicemonteur voor onbepaalde tijd aan de slag te gaan binnen de zonwering in de regio Eindhoven? Solliciteer dan bij Technicum!

Functie-eisen


Je beschikt over een afgerond MBO diploma in de techniek, richting werktuigbouwkunde, elektro of bouwkunde. Daarnaast beschik je over enige ervaring met montage en een rijbewijs. Rijbewijs E is een pré.

Wat wij bieden

Geboden wordt een uitdagende en verantwoordelijke functie. Daarnaast zijn er verschillende doorgroeimogelijkheden en krijg je een marktconform salaris. Ook zijn er personeelsuitjes en feesten.