Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Assemblage Medewerker (M/V)

Werkgever:Unique
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Ben jij werkzaam als assemblage medewerker en vind je dit ook erg leuk maar zit je niet helemaal op je plek? In de regio Eindhoven en Veghel hebben wij meerdere opdrachtgevers die op zoek zijn naar assemblagemedewerkers. De opties zijn eind

Beschrijving


Ben jij werkzaam als assemblage medewerker en vind je dit ook erg leuk maar zit je niet helemaal op je plek?


In de regio Eindhoven en Veghel hebben wij meerdere opdrachtgevers die op zoek zijn naar assemblagemedewerkers. De opties zijn eindeloos, laat Unique je helpen. Wil jij graag weten of er iets tussenzit voor jou? Geef ons even een belletje op 040-2968080. Een mailtje sturen kan natuurlijk ook! Weet je wat? Stuur dan direct je cv even mee - wellicht vinden wij dé baan waarnaar jij al een tijdje op zoek bent.


Let op: dit is geen specifieke vacature. Bel ons als je aan de gang wil dit kan zowel parttime als fulltime, dan nodigen we je uit voor een gesprek en bespreken we graag de mogelijkheden.

Functie-eisen


Om het team bij onze opdrachtgever te kunnen versterken is het belangrijk dat je ervaring hebt in soortgelijke functie. Je hebt ervaring in een assemblagefunctie of gewerkt in een technische functie als operator of productiemedewerker.

Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat wij bieden

Je zoekt een baan voor langere tijd of een vaste baan in dagdienst of ploegen.