Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Klantenservice medewerker T-Mobile Thuis

Werkgever:Unique
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Ben jij een enthousiast en gedreven persoon? Werk jij graag vanuit huis? Dan zijn wij op zoek naar jou!Stel je voor: Je zit op je vrije dag rustig op de bank naar je favoriete programma te kijken. Opeens heb je geen beeld meer en je weet ni

Beschrijving


Ben jij een enthousiast en gedreven persoon? Werk jij graag vanuit huis? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Stel je voor: Je zit op je vrije dag rustig op de bank naar je favoriete programma te kijken. Opeens heb je geen beeld meer en je weet niet waar het aan ligt dus je belt naar de klantenserviceafdeling. De medewerker kijkt met je mee waar het probleem vandaan komt. Samen doorlopen jullie enkele stappen om het probleem te achterhalen. Nadat alle stappen doorlopen zijn heb jij weer beeld en kan je gelukkig, zonder al te veel gemist te hebben van je programma, verder genieten van je vrije dag. Je kijkt met een goed gevoel terug op het gesprek met de medewerker die jou op een fijne manier heeft geholpen.


Deze klantenservicemedewerker kan jij zijn! Als klantenservicemedewerker bij T-Mobile in Eindhoven ondersten je telefonisch de klanten en los je service-en technische problemen op. De vragen gaan vooral over internet, tv en telefonie. Je helpt klanten stap voor stap met het oplossen van problemen en zorgt ervoor dat klanten met een tevreden gevoel ophangen. Dit ga je doen in een gezellig team van hardwerkende collega's. De eerste weken woon je trainingen bij om kennis op te doen over T-Mobile en leer je gesprekstechnieken aan. Na de training bestaat de mogelijkheid om vanuit thuis te werken.


Bij T-Mobile zijn er zowel parttime als fulltime mogelijkheden. De functie is voor een langere tijd en bij goed functioneren bestaat er de kans op een vast contract.

Functie-eisen


Wie zoeken wij?

Jij wilt minimaal 24 uur (parttime) per week werken

Jij bent in eerste instantie flexibel inzetbaar tot 20.00 uur in de avonden, uiteindelijk wil jij ook storingsdienst draaien en daardoor ben je ook soms tot 00.00 uur beschikbaar

Jij wilt ook flexibel in de weekenden werken

Jij bent klantvriendelijk, proactief en stressbestendig

Jij wilt gaan voor commitment, een werkgever waar jij langere tijd kan werken én waar je kunt groeien

Wat wij bieden

Een volledig betaalde training, zodat jij goed voorbereid aan je werk begint

Uitgebreide coaching en begeleiding

Cendris Coins. Met dit klinkende spaarsysteem spaar je voor leuke extra's! Hierbij kun je denken aan bioskoopkaartjes tot aan gratis dagjes uit!

Werkervaring opdoen op een technische helpdesk

De mogelijkheid om thuis te werken

Een marktconform salaris binnen de klantcontact wereld, startend met € 9,33 bruto per uur vanaf 22 jaar.

Een online account, waarmee jij meer dan 100 trainingen (online) kan volgen