Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Logistiek medewerkers (M/V) gezocht!

Werkgever:Unique
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar magazijn- en logistieke medewerkers in de omgeving Eindhoven, Veghel en Helmond. Ben jij op zoek naar een vaste baan als magazijnmedewerker op fulltime basis, solliciteer dan direct! Wil je in dagdienst, twe

Beschrijving


Wij zijn per direct op zoek naar magazijn- en logistieke medewerkers in de omgeving Eindhoven, Veghel en Helmond. Ben jij op zoek naar een vaste baan als magazijnmedewerker op fulltime basis, solliciteer dan direct!


Wil je in dagdienst, twee, drie, vier of vijf ploegen werken? Doordat wij samenwerken met een groot aantal bedrijven, is er voor ieder wat wils!


Let op: dit is geen specifieke vacature. Bel ons als je aan de gang wil, dan nodigen we je uit voor een gesprek en bespreken we graag de mogelijkheden.

Functie-eisen


Om je werkplek netjes en geordend te houden werk jij nauwkeurig en secuur.


De volgende werkzaamheden behoren tot jouw takenpakket:


  • Laden en lossen van producten;

  • Verwerken van inkomende goederen;

  • Orderpicken;

  • Inpakken en verpakken;

  • Onderhouden van het magazijn;

  • Indelen van nieuwe artikelen.

Werk je graag in het magazijn of een logistieke omgeving, zoek je een structurele baan, en wil je snel aan de slag bij een prachtig bedrijf? Er staan meerdere vacatures open, laat ons je helpen de juiste match te vinden!

Wat wij bieden

Unique streeft er samen met haar opdrachtgevers naar om medewerkers zichzelf uit te dagen en te ontwikkelen. Dit doen we bijvoorbeeld door toegang te geven tot het online trainingsportaal van Unique. Hier kan je één jaar lang onbeperkt gebruik maken van 99 online trainingen! Van persoonlijke effectiviteit, diverse vaardigheden tot leiderschapstrainingen! Hiernaast biedt Unique jou de mogelijkheid om een hypotheekscan te doen waardoor je zonder vast contract toch een mogelijkheid hebt tot het verkrijgen van een hypotheek. Interesse? Neem dan even contact op met Unique Eindhoven 040-2968080