Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Procesoperator | 5 ploegen

Werkgever:Unique
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Als Procesoperator ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het bedienen, controleren en bijsturen van het proces, waarbij zowel de kwaliteit als ook veiligheid een belangrijke rol spelen. Verder ben je verantwoordelijk voor het oplosse

Beschrijving


Als Procesoperator ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het bedienen, controleren en bijsturen van het proces, waarbij zowel de kwaliteit als ook veiligheid een belangrijke rol spelen. Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van kleine storingen en voor het schoonhouden van installaties en werkomgeving. Je zult intern worden opgeleid om zo alle deelprocessen binnen de organisatie te leren kennen en je verder te ontwikkelen als operator.

Functie-eisen


Wij zoeken gemotiveerde kandidaten met oog voor processen. Je bent in bezit van  VAPRO A en/of MBO diploma richting procestechniek. Je bent fulltime beschikbaar en bereidt om in 5 ploegen te werken. Je zoekt een baan met toekomstperspectief. Wil je verder opgeleid worden bijvoorbeeld met een Vapro B opleiding wordt dit aangeboden en aangemoedigd door de organisatie. Achtergrond in de voedingsmiddelen-, chemie branche is een pré.

Wat wij bieden

Een goed salaris van €15,92 bruto per uur, excl. 27% ploegentoeslag

  • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding, bijvoorbeeld VAPRO B
  • Een prettige werksfeer
  • Je start o.b.v. een detacheringscontract waarbij er uitzicht is op een vast dienstverband