Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Tig Lasser

Werkgever:Unique
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Ben jij zoekende naar een lasfunctie in de staalbranche? En kun je deze werkzaamheden uitvoeren aan de hand van technische tekeningen, dan is deze functie wellicht iets voor jou! Als Lasser ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van kleine ond

Beschrijving


Ben jij zoekende naar een lasfunctie in de staalbranche? En kun je deze werkzaamheden uitvoeren aan de hand van technische tekeningen, dan is deze functie wellicht iets voor jou! Als Lasser ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van kleine onderdelen tot grote plaat- en machineconstructies. Dit doe je geheel zelfstandig en middels diverse lasopdrachten.

Functie-eisen


Beschik jij over een gedegen technische opleiding en heb jij aantoonbare laservaring (RVS en staal)? Daarnaast ben je fulltime beschikbaar en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken.


Is bovenstaande jou op het lijf geschreven? Twijfel dan niet en reageer snel!

Wat wij bieden

Een contract voor bepaalde tijd direct bij de opdrachtgever in dienst. Men biedt ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden tegen goede (secundaire)arbeidsvoorwaarden bij een grote internationale speler.

Een salaris van ongeveer €2500 op basis van leeftijd en ervaring.