Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Werkvoorbereider

Werkgever:Unique
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Ben jij een ware ondersteuner en draag je graag zorg voor de planning en werkvoorbereiding? Lees dan snel verder. Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor grote en kleine projecten. Je maakt technische tekeningen vanuit de opdrachtomschrij

Beschrijving


Ben jij een ware ondersteuner en draag je graag zorg voor de planning en werkvoorbereiding? Lees dan snel verder.


Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor grote en kleine projecten. Je maakt technische tekeningen vanuit de opdrachtomschrijvingen en je communiceert met diverse disciplines binnen en buiten je organisatie over de projecten.


Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de projectcalculaties en bewaakt deze in overleg met de leidinggevende. Tot slot behoren het afnemen, initiëren en begeleiden van kwaliteitscontroles en de vastlegging hiervan in de desbetreffende projectdocumentaties tot je taken.

Functie-eisen


Beschik jij over een gedegen technische opleiding MBO niveau 4 en heb jij aantoonbare ervaring in de metaal? Heb jij daarnaast een praktische instelling en een ijzersterk organisatorisch vermogen die de rust en het overzicht weet te bewaren?


Twijfel dan niet en reageer snel.

Wat wij bieden

Een contract voor bepaalde tijd direct bij de opdrachtgever in dienst. Het betreft een fulltime functie bij een internationaal bedrijf met tal van doorgroeimogelijkheden tegen goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden.


Deze functie is binnen een klein maar gemoedelijk team waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.