Werken in de regio Eindhoven

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Recruitment Consultant Unique team Overheid

Werkgever:Unique
Plaats:Eindhoven
Beknopte omschrijving
Als consultant bij Unique Team Overheid in Eindhoven zorg jij ervoor dat bij onze opdrachtgevers zoals UWV en SVB de beste werknemers aan de slag gaan. Ook adviseer je jouw kandidaten en opdrachtgevers op het gebied van hr-vraagstukken. De opdracht

Beschrijving


Als consultant bij Unique Team Overheid in Eindhoven zorg jij ervoor dat bij onze opdrachtgevers zoals UWV en SVB de beste werknemers aan de slag gaan. Ook adviseer je jouw kandidaten en opdrachtgevers op het gebied van hr-vraagstukken.


De opdrachtgever zet een vacature bij jou uit en jij regelt het hele proces: je schrijft de vacature, zet deze online op de website en social media, werft de kandidaten en voert zelf sollicitatiegesprekken. Wanneer jij overtuigd bent dat de kandidaat en opdrachtgever een juiste match zijn, stel je kandidaat voor en overtuig je de opdrachtgever zodat ze met de kandidaat in gesprek gaan. Is je kandidaat aangenomen? Dan regel je ook alle administratie en contracten én begeleid je ook daarna je uitzendkracht.


Je werkzaamheden zijn dus heel divers en dat maakt iedere dag anders bij Unique. Maar dit doe je natuurlijk niet alleen! Je werkt bij het leukste team van Unique en samen met jouw collega's ga je voor het beste resultaat en ga je nieuwe uitdagingen aan.

Functie-eisen


 • Je hebt minimaal een mbo-opleiding

 • Je bent resultaatgericht

 • Je bent goed in relatiebeheer en gaat makkelijk het gesprek aan

 • Je zet social media in tijdens je werk

 • Je denkt buiten de gebaande paden

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs

Wat wij bieden

 • Marktconform startsalaris en een bonusregeling

 • 25 vakantiedagen om lekker uit te rusten

 • Je krijgt je eigen laptop en smartphone

 • Pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantietoeslag

 • Een fulltime functie, waarbij het de intentie is om je op termijn in vaste dienst te nemen

Als je start bij Unique krijg je een uitgebreide onboarding van 90 dagen aan de USG Academy. Je leert dan alles over arbeidswet- en regelgeving, recruitment en sales. Ook daarna volg je nog verschillende trainingen naar keuze en heb je maandelijks gesprekken met je manager over jouw ontwikkeling.


Ook krijg je een jaarlijkse incentivereis als jij met je team je targets hebt behaald! Wij zijn al met z'n allen naar Budapest, Lissabon en Ibiza geweest, ga jij volgende keer met ons mee op reis?


Mocht je vragen hebben over deze functie neem dan contact op met Verena Kurtyka. Stuur een e-mail naar Verena.kurtyka@unique.nl of bel/whatsapp naar 06-38046787

Solliciteren? Klik hier